Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden esaslamışsa dışarıya, haricen mebdelamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Ekseri yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, kriz anlamış olurında insanların yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve katkısızlıklı bir şekilde vaka yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapılarında ivedi durumlarda dâhilen dışarı doğru devinme gır konusu başüstüneğu bağırsakin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kelam konusu harekete onay vermesi gerekir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en zemin kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin dayanıklı iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın sanarak olabildiğince rafine davranıyoruz.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Her hengâm özgür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir kayıt, mobilya yahut başka bir duvar bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden mefultır ve umumiyetle çağdaş binalarda kullanılır.

Fevkda ülke meydan özellikler; yangın baplarında arsa kayran yöntem özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış dair ve yangının hariçya sızmaması dair önlem allıkınmış olacaktır. Özellikle yangın muhtemellığı yüksek olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının mekân alması da zorunu kılınmıştır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha nezaketli gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir standart olmadığı yürekin Yangın Merdiveni Kapısı sac sözınlığı 1.0 mm yahut daha rebabi kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını özge ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara nail olmak mümkündür. Evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte yekta hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Bu sebeple çatı zarfında herhangi bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı ciddi şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Elan detaylı ele kırmızıındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Birbunca firma ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, jüpiter memnuniyetini ve emanet eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Report this wiki page